Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

MUSIKAALTJES

5 JAAR 

Ons muzikaal lichaam

GEANNULEERD

Beste ouder

 

Musikalo, Toneel Tijl en Musikaaltjes hebben in overleg beslist om het muziekkamp Mijn muzikaal lichaam te annuleren.

Vanuit de overheid mogen vakantiekampen doorgaan, met advies om zoveel mogelijk buiten te organiseren. Dit is organisatorisch niet mogelijk voor ons, instrumenten en Belgisch lenteweer gaan niet goed samen.

 

Daarnaast vinden we het ook moreel gezien niet aanvaardbaar dat we kinderen uit verschillende omgevingen zouden mengen. In scholen wordt er op dit moment gespeeld in klasbubbels en wij zouden zelfs over gemeentegrenzen heen werken.

Onze prioriteit ligt bij ieders gezondheid en hoewel we overtuigd zijn van de mentale opsteker die een vakantiekamp zou zijn, willen we geen extra besmettingsrisico’s creëren.

 

Wij hopen op jullie begrip.

 

Vriendelijk groet

Bart

Wat kan ik allemaal muzikaal met mijn lichaam doen? En hoe kan ik iets wat ik in mijn lichaam voel op een expressieve manier uiten? 

Bodypercussie is het maken van muziek a.d.h.v. ons lichaam.

Tijdens het kamp leren de kinderen op een muzikale manier naar hun innerlijke wereld luisteren. Ze krijgen afwisselend uitdagingen die ervoor zorgen dat ze hun gevoelens naar buiten brengen op een expressieve muzikale manier. Dit kan door tekening, een lied, mindfulness, muziekinstrumenten, ritmes, ...

Al deze zaken zullen afwisselend aan bod komen.

 

De kinderen krijgen de kans om verschillende (percussie-) instrumenten te bespelen en te leren en te kennen alsook zelf creatief aan de slag om eigen ritmes te maken.

 

De activiteiten starten om 9u en eindigen om 16u. Dit kamp voorzien we opnieuw een koekje in de namiddag.

 

De prijs voor 4 dagen bedraagt €80,00.

Er wordt een korting toegekend voor leerlingen van Musikalo en leden van Tijl als ook bij het inschrijven van meerdere gezinsleden.

Voor dit kamp kan je ook een tegemoetkoming krijgen van je mutualiteit,

vergeet je document niet te laten invullen.

 

We houden ons aan de procedure van ambrassade voor het organiseren van kampen.

 

Er is opvang voorzien vanaf 7u30 en tot 17u30. Gelieve dit ook aan te geven als je hiervan gebruik wilt maken.

 

Adres muziekkamp

Musikalo lokaal

Rodestraat 28

1742 Ternat

 

Let op: het aantal plaatsen is beperkt.

 

Graag tot dan.

Je muzikale coaches

Bart en Indra

Prijzen 2021

1ste kind

2 de kind

 Vanaf 3de kind

Geen lid musikalo / toneel Tijl

 €80,00

€70,00 

 €60,00

lid musikalo / toneel Tijl

 €70,00

€60,00 

 €50,00

Indra

Indra studeerde aan de Academie voor Muziek en Woord van Sint-Agatha-Berchem voor notenleer en Algemene Muzikale Cultuur met de optie jazz in haar laatste jaar AMC. Ze volgde 10 jaar lichte muziek, jazz en musical in combinatie met het koor (o.l.v. Tom Van den Broeck), waarmee ze al mocht optreden met o.a. Bart Peeters, Ann Van den Broeck,...

De musicalmicrobe beet haar stevig en zij sloot zich aan bij enkele musical- en theaterverenigingen, waaronder Toneel Tijl Ternat, Musicalgroep Tros Overijse en De Bietjes te Dilbeek. Stukken waarin ze reeds meespeelde zijn: Musical de Feeks (met liedjes van Queen), Sunjata, Ergens op de vlakte, STUK, Spring Awakening, Ware vrienden, Tijl Uilenspiegel, Den draad, Rapunzel in Into the woods en Tweeduister. In 2015 trad ze op met Hannelore Muyllaert tijdens de Gentse feesten met een musicalrepertoire.

Met het stuk De Ezels van Breugel trok zij 5 weken rond in verschillende culturele centra. Haar laatste twee stukken waren de muzikale sprookjesvertelling ‘Er was eens’ en een reprise van Den draad in de stadschouwburg van Leuven.

Op haar muzikale pad ontdekte ze haar liefde voor harmonieën, waardoor zij ten volle geniet van het zingen als soliste onder begeleiding van harmonieën zoals de Koninklijke harmonie Sint-Lutgardis Zuun, Musate en Musikalo. Bij deze laatste geeft ze initiatie notenleer aan de jongste starters van 5j tot 7j. Daarnaast creëert zij (musical)kampen samen met Musikaaltjes, waarbij kinderen meer leren over hun innerlijke wereld en hoe ze zich expressief kunnen uitdrukken.

Dit alles doet ze als passie in combinatie met haar job als psychologe.

Sinds kort is zij als zelfstandige gestart in bijberoep en biedt zij workshops en trainingen aan voor kinderen die op creatieve manieren vaardigheden willen ontdekken en versterken. Benieuwd wat dit inhoudt? Neem dan zeker even een kijkje op www.creasterk.be.